Nieuws

Feyenoord verwacht dat Van der Heijden contract gaat verlengen

on

Feyenoord is hard op weg om het kampioenselftal grotendeels intact te houden. De Rotterdammers verwachten dat Jan-Arie van der Heijden in de komende dagen zijn handtekening zet onder een nieuwe verbintenis..

Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdag. Ook Van der Heijden gaat daardoor met Feyenoord de Champions League in. De afgelopen periode verlengden routinier Brad Jones, verdediger Terence Kongolo en steunpilaar Jens Toornstra al hun contract. Laatstgenoemde zette woensdag zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis.

.

Van der Heijden heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt in De Kuip. Naast Eric Botteghin is hij voor trainer Giovanni van Bronckhorst een zekerheidje in het hart van de defensie. De linkspoot speelde dit seizoen 31 duels in de Eredivisie. Naast zijn verdedigende kwaliteiten springen daarbij ook zijn twee doelpunten en vijf assists in het oog.

.

Van het kampioenselftal keert alleen Dirk Kuyt definitef niet meer terug. Hij zette een punt achter zijn loopbaan. Daarnaast aast Eljero Elia op een buitenlands avontuur.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou