Nieuws

Feyenoord start met Justin Bijlow in het doel

on

Feyenoord begint zondag zonder Brad Jones aan de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen FC Twente. De 35-jarige doelman is niet fit genoeg en wordt in De Kuip vervangen door de 19-jarige Justin Bijlow. 

Jones kampt al sinds dinsdag met rugklachten. De Australiër leek in eerste instantie fit genoeg om in actie te komen tegen Twente, maar miste de laatste training en is niet genoeg hersteld voor een plek in de selectie.
Door de zware blessure van Kenneth Vermeer, die door een peesblessure in zijn hand maanden is uitgeschakeld, verdedigt Bijlow het doel van Feyenoord. Voor de 19-jarige keeper is het zijn officiële debuut voor de regerend landskampioen.

Trainer Giovanni van Bronckhorst kiest verder voor dezelfde namen als vorige week in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Vitesse. Dat betekent dat aanwinsten Kevin Diks en Ridgeciano Haps respectievelijk staan geposteerd als rechts- en linksback. Centrale verdedigers Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden completeren de defensie. 
Jean-Paul Boëtius en Steven Berghuis vormen de voorhoede met spits Nicolai Jörgensen. Jens Toornstra, tegen Vitesse nog trefzeker, staat samen met aanvoerder Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena op het middenveld. 

Bron: nu.nl

Aanbevolen voor jou