Feyenoordinbeeld

Feyenoord-selectie reist eerder terug voor uitvaart moeder Vilhena

on

De Feyenoord-selectie staat als één man achter Tonny Vilhena. De middenvelder verloor in de nacht van zondag op maandag zijn moeder en doet donderdagavond logischerwijs niet mee wanneer Feyenoord speelt tegen Zorya Luhansk..

“De impact van haar overlijden is groot”, zegt Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst woensdag tegen Voetbal International. “Het gevoel om er juist morgen voor hem te staan is heel sterk. Waar we kunnen, steunen we als team Tonny en zijn familie. We reizen vrijdag eerder terug voor de uitvaart.” Donderdagavond speelt Feyenoord om 19.00 uur, met rouwbanden, tegen Zorya.

.

Ook Terence Kongolo is geschokt door het overlijden van Jeanette Morin, die overleed aan de gevolgen van kanker. “Ik ben met Tonny opgegroeid. Het is heel naar dat hij dit moet meemaken. We steunen hem allemaal”, luidt de reactie van de Feyenoord-back. Afgelopen zomer besloot Vilhena bij Feyenoord te blijven, zodat hij altijd in de buurt van zijn zieke moeder kon zijn. Morin overleed op 52-jarige leeftijd.

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou