Nieuws

Feyenoord schrapt handtekeningensessie bij open dag

on

Tijdens de jaarlijkse open dag van Feyenoord, komende zondag in de Kuip, zullen er in tegenstelling tot voorgaande jaren geen podia zijn waar de spelers handtekeningen uitdelen. Dit onderdeel – na afloop van de officiële presentatie in het stadion – wordt geschrapt in verband met de verwachte drukte en om teleurstellingen te voorkomen, zo laat Feyenoord op haar eigen website weten.
.

De spelers van de landskampioen zullen in plaats hiervan wel ‘meer en langer’ aanwezig zijn bij het buitenprogramma dat om 14.15 uur in de Kuip begint en tot circa 17.00 uur duurt.

.

Wie toch handtekeningen van zijn of haar idolen wil verzamelen, kan dat doen op het RET OV Miles-Voetbaldorp bij het Maasgebouw. Na het inleveren van een volle stempelkaart is er een poster met daarop alle handtekeningen.

.

De open dag is gratis en begint zondag om 10.00 uur bij het Maasgebouw, de poorten van de Kuip gaan om 11.00 uur open. Hoogtepunt is de landing van de helikoper op de middenstip met daarin nieuwe aanwinsten. In ieder geval zullen ditmaal Jean-Paul Boëtius, Kevin Diks en Sofyan Amrabat in de heli zitten.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou