Feyenoordinbeeld

Feyenoord ook tegen Go Ahead Eagles zonder El Ahmadi, maar wel met Jørgensen

on

Feyenoord kan zondag in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles niet beschikken over Karim El Ahmadi. De middenvelder is nog niet hersteld van een blessure aan zijn voet, die hij zondag opliep in het duel met sc Heerenveen.

.

Nicolai Jörgensen is tegen Go Ahead wel weer van de partij. De Deense spits kreeg tegen Loeganks last van zijn scheenbeen en werd daarom in de rust uit voorzorg vervangen.

.

Behalve El Ahmadi doet ook doelman Brad Jones vanwege een blessure niet mee. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft nu te maken met drie geblesseerde keepers in zijn selectie. Warner Hahn en Kenneth Vermeer staan al geruime tijd aan de kant vanwege respectievelijk een zware knie- en achillespeesblessure.

.
Tegen Go Ahead Eagles zal Van Bronckhorst een beroep moeten doen op de vierde keeper in zijn selectie, de Zweedse routinier Pär Hansson. Deze week werd bekend dat de doelman graag wil vertrekken bij Feyenoord, omdat hij geen zicht had op speeltijd. 
.

Feyenoord heeft één training om zich voor te bereiden op het uitduel met Go Ahead Eagles, dat zondag om 16.45 uur begint. 

.

,,Dat zijn we inmiddels wel gewend. Het is wel lekker dat we pas laat in de middag spelen, waardoor we wat extra uren hebben om te herstellen van de reis naar Odessa”, aldus Van Bronckhorst, die vrijdag na terugkeer uit Odessa met de selectie van Feyenoord de uitvaart van de moeder van middenvelder Tonny Vilhena bijwoonde. 

.

,,Het is verschrikkelijk dat dit is gebeurd en het heeft ook impact op het team. Ik vind dat de ploeg er goed mee is omgegaan. Er heerst echt een teamgevoel binnen de groep. We zijn er voor elkaar in goede en mindere tijden, zowel binnen als buiten de lijnen.”

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou