Feyenoordinbeeld

Feyenoord legt aanbieding neer bij dure Dost

on

Feyenoord gaat geen wijzigingen doorvoeren op directieniveau, zo meldt De Telegraaf zaterdagochtend. De posities van Martin van Geel en Eric Gudde, respectievelijk de technisch en algemeen directeur, lijken veiliggesteld..

De raad van commissarissen heeft namelijk de begroting goedgekeurd voor het komende seizoen. Daardoor kan het duo de werkzaamheden voortzetten. Het betekent namelijk ook dat de rvc de plannen van de twee steunen, waaronder dus de transferplannen. Bas Dost wordt als duurste en belangrijkste target aangemerkt.

.

Feyenoord wil zich versterken met een spits en vleugelspeler. Ook Steven Berghuis werd al gekoppeld aan de Rotterdammers. ‘Dost denkt inmiddels na over het sportieve aspect van een mogelijke transfer’, beschrijft de krant. Van Geel heeft bij Feyenoord niet zoveel te besteden als Ajax en PSV, maar toch is er een serieus voorstel bij Dost neergelegd.

.

De Stadionclub hoopt de aanvaller van VfL Wolfsburg met die aanbieding – en uitzicht op mogelijk een vaste basisplaats bij Oranje – te overtuigen. Feyenoord hoopt Dost aan een vaste plek in Oranje te helpen, zo schrijft het dagblad.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou