Nieuws

FEYENOORD LANCEERT TICKET EXCHANGE

on

Seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn een thuiswedstrijd van Feyenoord te bezoeken, kunnen met ingang van vandaag (woensdag 23 augustus) hun seizoenkaart te koop aanbieden via Feyenoord Ticket Exchange. Dit door Feyenoord zelf ontwikkelde ticketplatform vervangt viagogo, het platform waarop seizoenkaarthouders tot dit seizoen hun kaart konden aanbieden.

Seizoenkaarthouders die via Feyenoord Ticket Exchange hun seizoenkaart aanbieden aan andere supporters, krijgen zeventig procent van de opbrengst. Op deze manier krijgen zij een financiële compensatie voor het missen van een wedstrijd waarvoor al wel betaald is.

Via Feyenoord Ticket Exchange is het voor alle supporters van Feyenoord mogelijk om plaats te nemen op tribunes die normaliter niet in de losse verkoop verkrijgbaar zijn, zoals bijvoorbeeld de Gerard Meijer Tribune, of een al uitverkochte wedstrijd te bezoeken. Wie via Feyenoord Ticket Exchange een kaart koopt, betaalt hiervoor een eerlijke prijs en ontvangt een gevalideerde kaart waarmee toegang tot het stadion gegarandeerd is. De koop en verkoop van de seizoenkaart vindt plaats in een beveiligde en betrouwbare online omgeving.

Op de eerste versie van het platform is alleen de wedstrijd Feyenoord – Willem II van zondag 27 augustus 2017 aanstaande beschikbaar voor het aanbieden van de seizoenkaart. Indien dit naar wens gaat, worden volgende week de resterende thuiswedstrijden van de eerste seizoenshelft toegevoegd (met uitzondering van Feyenoord – Ajax, deze wedstrijd volgt later). De komende periode wordt het platform verder geoptimaliseerd.

Feyenoord Ticket Exchange is te bereiken via www.feyenoord.nl/TicketExchange. Hier vind je ook meer informatie over de werking van het platform en de voorwaarden.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou