Nieuws

FEYENOORD INTRODUCEERT KLASSIEK THUISTENUE 2018-2019

on

Feyenoord en adidas presenteren met trots het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2018-2019, vol klassieke elementen. Zo is bij het ontwerp gekeken naar shirts uit de jaren ’80 en ’90, waarin Feyenoord driemaal kampioen werd en adidas naam maakte als sportmerk.

Het nieuwe thuistenue is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops en in de online Feyenoord Fanshop. Wil je meer weten over het ontwerp en de lanceringscampagne? Lees dan verder!

Voor zowel de drie strepen op de schouders, kraag en biesjes van de mouwen is gekozen voor de kleur zwart. Dit zorgt voor een klassiek en stijlvol geheel. Het shirt zal door de selectie van Feyenoord 1 vanmiddag (maandag) voor het eerst gedragen worden tijdens de eerste training.

Rood-wit-zwart terugkerend thema

Het broekje van het thuistenue is zwart en wordt gecompleteerd door de drie witte adidas-strepen aan de zijkant, plus een rode bies aan de onderkant. De sokken zijn wederom zwart, waarbij de bovenkant rood met drie witte strepen is.

In de gehele outfit komt daarmee subtiel de driekleur van Feyenoord (rood-wit-zwart) terug. Het groen-witte label in de nek geeft het shirt de onmiskenbare Rotterdamse uitstraling. Dankzij het retrodesign is het shirt ook goed als streetwearitem te dragen door de fans, zo bewijzen Winne en Ronnie Flex.

Ronnie Flex en Winne

De twee artiesten uit (de omgeving van) Rotterdam staan centraal in de lanceringscampagne. Winne bracht al in meerdere nummers een ode aan Rotterdam en kwam deze week met zijn langverwachte nieuwe single ‘Winti’.

Ronnie Flex is dankzij vele nummer 1-hits en na meerdere shows bij Feyenoord een vertrouwd gezicht. Zo was hij onlangs nog de hoofdact bij de bekerhuldiging in de Kuip. De band die beide artiesten met de club, fans, spelers en de stad hebben, brengt verschillende werelden dan ook op een mooie manier samen, waarbij ambitie en authenticiteit centraal staan.

Nieuwe thuistenu verkrijgbaar!

Het nieuwe thuistenue van Feyenoord is vanaf maandag 25 juni verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop en via de online Feyenoord Fanshop.

Bron: Feyenoord.nl