Nieuws

‘Feyenoord houdt niet veel over aan verkoop Elia’

on

De kans op een Turkse zomertransfer van Eljero Elia wordt steeds groter. Het Algemeen Dagblad meldt maandagochtend dat ook Fenerbahçe geïnteresseerd is in de Feyenoord-aanvaller..

Elia heeft na twee jaar in De Kuip zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur in het buitenland. Als resultaat daarvan kwam vorige week de belangstelling van Istanbul Basaksehir los, maar ook Fenerbahçe is geïnteresseerd in de dertigjarige Feyenoorder.

.

Op dit moment is Basaksehir het meest concreet. Een delegatie van de Turkse revelatie van afgelopen seizoen komt woensdag naar Nederland om een serieuze poging te doen Elia te overtuigen van een transfer, meldt het AD. Namens de nummer twee van de Süper Lig stappen directieleden Göksel Gümüsdag en Ugur Sener op het vliegtuig.

.

Verloopt het gesprek met Elia volgens plan, dan wil het duo van Basaksehir meteen met Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, in gesprek over een transfersom. Veel gaat Feyenoord niet overhouden aan de verkoop van Elia. Een deel van de transfersom verdwijnt rechtstreeks in de zakken van Elia en zijn oude club Werder Bremen.

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou