Feyenoordinbeeld

FEYENOORD EN STANLEY BLACK & DECKER BREIDEN SAMENWERKING UIT

on

Feyenoord en Stanley Black & Decker hebben een nieuwe overeenkomst getekend, waarmee het bedrijf officieel Partner van de club wordt. De handtekeningen onder het contract werden dinsdagmiddag in de Boardroom van De Kuip gezet door Feyenoords commercieel directeur Mark Koevermans en Patrick Diepenbach, general manager Benelux van Stanley Black & Decker.
.

De aanwezige delegatie van Stanley Black & Decker toonde zich zeer verheugd met de nieuwe samenwerking. ‘Wij zijn reeds enkele jaren zakelijk aan Feyenoord verbonden en zijn blij dat we ons met deze nieuwe samenwerking nog sterker kunnen profileren met onze gereedschap A-Merken die we als Stanley Black & Decker voeren,’ vertelde een trotse Diepenbach.

.

Namens Feyenoord sprak Mark Koevermans zijn blijdschap uit over het Partnership. ‘Met Stanley Black & Decker slagen we er opnieuw in een absoluut A-merk toe te voegen aan onze Partnerfamilie. Doordat Stanley Black & Decker zich met verschillende gereedschap A-Merken wil profileren, zijn we als club in staat ze op meerdere fronten te helpen om doelstellingen te bereiken.’

.

Stanley Black& Decker is de grootste producent ter wereld van elektrisch- en handgereedschap, huishoudproducten en machineaccessoires. Met producten die in meer dan honderd landen te verkrijgen zijn, is de beursgenoteerde organisatie de absolute marktleider in haar bedrijfstak. 

.

Bron: Feyenoord.nl