Feyenoordinbeeld

Feyenoord bevestigt oefenwedstrijd tegen Valencia

on

Feyenoord oefent tijdens de voorbereiding op het seizoen 2016-2017 tegen Valencia CF. De Spaanse club is op zaterdag 23 juli de tegenstander in de traditionele openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. Het duel wordt gespeeld in De Kuip en begint om 20:00 uur.

.

Zesvoudig Spaans kampioen

Met Valencia CF treft de ploeg van Giovanni van Bronckhorst een zesvoudig Spaans kampioen. De landstitel werd voor het laatst veroverd in 2004, in hetzelfde jaar als waarin de UEFA Cup werd gewonnen. In het afgelopen seizoen eindigde Valencia als twaalfde in de Primera División en reikte het tot de achtste finales van de Europa League.

.

Voor Feyenoord is de oefenwedstrijd tegen de Spaanse club een serieuze test in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Een week na de openingswedstrijd wacht het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal (zondag 31 juli), terwijl Feyenoord op zondag 7 augustus aan de Eredivisie begint met een uitwedstrijd tegen FC Groningen.

.

Automatisch toegang voor seizoenkaarthouders

.

De openingswedstrijd zit inbegrepen bij een seizoenkaart 2016-2017, wat inhoudt dat seizoenkaarthouders automatisch toegang hebben tot de wedstrijd tegen Valencia. Wil jij ook verzekerd zijn van je eigen plek in De Kuip bij thuisduels van Feyenoord? Vraag dan een seizoenkaart aan via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou