Nieuws

FEYENOORD ANNULEERT VEILING SHIRTS KAMPIOENSWEDSTRIJD

on

Feyenoord heeft besloten om de openbare online veiling die maandag 3 juli jl. werd opgestart, te annuleren. De reden van het stopzetten van de veiling is tweeledig. Enerzijds hebben we ernstige fraude geconstateerd bij de biedingen. Anderzijds is gebleken dat we enkele gedragen wedstrijdshirts niet tot onze beschikking hebben.

De veiling is stopgezet in het belang van de supporters, de bieders en de twee goede doelen: de Giovanni van Bronckhorst Foundation en de Feyenoord Foundation. Wij vragen uw begrip voor deze moeilijke beslissing en doen verder geen mededelingen over de inhoud van de frauduleuze activiteiten. Met de hoogste bieder per veilingitem zal contact worden opgenomen.

.

Supporters konden op de online veiling een bod uitbrengen op unieke veilingitems: de wedstrijdshirts uit de kampioenswedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo, die op zondag 14 mei gespeeld werd. Daarnaast kon geboden worden op het eerste spandoek uit de reeks van acht doeken waarop de tekst van het refrein van het nummer “Feyenoord, we houden van die club” te lezen is. Dit fraaie spandoek werd beschikbaar gesteld door FSV De Feijenoorder.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou