Nieuws

EXTRA KAARTEN VOOR THUISDUEL MET VVV-VENLO

on

Feyenoord heeft extra kaarten ter beschikking gekregen voor de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo, die op zaterdag 18 november om 18:30 uur wordt gespeeld. Het gaat om ruim 350 kaarten voor vak FF, die vanaf morgen (dinsdag) om 9:00 uur in de verkoop gaan.

Het duel met VVV-Venlo was al sinds eind augustus uitverkocht. Wil je alsnog naar deze avondwedstrijd in De Kuip? Probeer dan dinsdagochtend vanaf 9:00 uur kaarten te kopen via www.feyenoord.nl/ticketshop. Per supporter kunnen vier kaarten worden gekocht.

Feyenoord Wedstrijdpakket

Voor de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo zijn ook nog wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor een wedstrijd naar keuze, ook uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Feyenoord Ticket Exchange

Ben je als seizoenkaarthouder niet in de gelegenheid om Feyenoord – VVV-Venlo te bezoeken? Bied dan je kaart te koop aan via Feyenoord Ticket Exchange. Op deze manier krijgen niet-seizoenkaarthouders de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op www.feyenoord.nl/TicketExchange.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou