Nieuws

EXTRA KAARTEN VOOR FEYENOORD – AZ

on

Feyenoord krijgt voor de al uitverkochte wedstrijd tegen AZ extra kaarten ter beschikking. Omdat de Alkmaarders niet alle beschikbare kaarten voor het bezoekersvak afnemen, gaan ruim driehonderd kaarten voor Vak FF in de verkoop. Het duel met AZ wordt gespeeld op zondag 12 maart (aanvang 14:30 uur).
.

De extra kaarten voor Feyenoord – AZ gaan vanaf woensdag 1 maart (morgen) om 10:00 uur in de verkoop via de online Ticketshop van Feyenoord. Per supporter kunnen maximaal twee kaarten worden gekocht. Je hebt geen clubkaart nodig om kaarten te kopen. Om de kaartverkoop zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, geldt bij de verkoop het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. 

.

Benefietwedstrijd

De enige andere wedstrijd waarvoor op dit moment kaarten beschikbaar zijn, is de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht op woensdag 22 maart (aanvang 20:15 uur). Alle kaarten voor deze regioderby voor het goede doel kosten € 10,- en zijn te koop via de online ticketshop van Feyenoord. De opbrengst van de benefietwedstrijd gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis, dat het geld zal gebruiken voor onderzoek naar sikkelcelziekte. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou