Nieuws

‘Er zijn woorden gevallen in de rust; en na afloop ook’

on

De Feyenoord-spelers hebben al elkaar in de rust van het duel met Sparta en na de wedstrijd flink toegesproken. Op Het Kasteel werd er met 1-0 verloren, waardoor de titelstrijd weer helemaal open ligt. Karim El Ahmadi aan het woord..

“Ja, er zijn woorden gevallen in de rust. En na afloop ook”, zegt El Ahmadi. “Je vertelt elkaar de waarheid. Je maakt duidelijk dat het anders moet. Daar is niks mis mee, want je vormt één team en daar horen dat soort momenten gewoon bij. Ik vind het alleen maar goed. We hebben vaker op dit soort situaties gereageerd en we moeten komende zondag (tegen AZ, red.) ook meteen weer reageren.”

.

Doelman Brad Jones sluit zich bij de Marokkaan aan. “De wedstrijd tegen Sparta is een totale offday geweest. Een incident. Als er iets niet aan de hand is bij Feyenoord, is het dat we arrogant zouden zijn geworden. Er zijn hier geen big heads. Juist door de bereidheid om verschrikkelijk hard voor elkaar te werken zijn we gekomen op de plek waar we nu staan: bovenaan in de Eredivisie.”

.

Van arrogantie is geen sprake, aldus Jones. “Niemand in deze groep heeft de neiging boven de rest uit te steken, niemand gedraagt zich als een vedette. En als die er zou zijn, hebben wij Dirk Kuyt die duidelijk maakt hoeveel er nog nodig is om kampioen te worden.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou