Feyenoordinbeeld

Elia: ‘Het enige advies dat ik kan geven: niet bang zijn en gewoon voetballen’

on

Eljero Elia heeft zin in de Europa League-ontmoeting met Manchester United. De vleugelaanvaller van Feyenoord bewaart goede herinneringen aan Old Trafford, al geeft hij in gesprek met Metro toe dat hij de thuishaven van de Engelsen een beetje ‘creepy’ vindt. .

In januari 2015 debuteerde Elia namens Southampton op Old Trafford in de Premier League. Ronald Koeman haalde hem destijds naar Engeland. “Ik vind het nog steeds mooi om die beelden te zien. Ik ben nog steeds trots op dat moment. Wie wil er nou niet in de Premier League spelen?”, vertelt de buitenspeler.

.

Het imposante stadion van United maakte indruk op Elia. “Het stadion is een beetje creepy. Old Trafford is echt heel groot, donker en imponerend. En het veld is ook nog eens erg groot. Maar het is natuurlijk een schitterende plek om te voetballen. Ga maar na welke grote spelers daar allemaal hebben rondgelopen.”

.

“Normaal gesproken zie je zo’n stadion alleen op tv, maar nu gaat een aantal spelers het van dichtbij meemaken”, vervolgt hij. “Ik ben benieuwd hoe de jongens daarop reageren. Veel zeg ik er niet over tegen de jonge jongens. Het enige advies dat ik kan geven: niet bang zijn en gewoon voetballen.”

Aanbevolen voor jou