Nieuws

El Ahmadi: ‘We moeten nog veel verbeteren’

on

De meeste spelers van Feyenoord zijn blij dat ze eindelijk even rust hebben. De Rotterdammers hebben een zware eerste seizoenshelft achter de rug en kunnen zich in de winterstop gaan opladen voor de tweede helft van de competitie.

“Je werkt naar de winterstop toe”, vertelt middenvelder Karim El Ahmadi in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Die rustperiode is welkom. Ik heb twee jaar in de Premier League gevoetbald, de maanden december en januari zijn daar loodzwaar. Wij kunnen ons nu opladen.” El Ahmadi verwacht overigens niet dat het gat met de koploper nog te dichten valt. “De achterstand op PSV en Ajax is groot, misschien te groot.”

“En we moeten na de winterstop veel verbeteren”, vervolgt de spelverdeler. “Maar er gaat ook veel goed. De pijp was bij veel spelers tegen NAC leeg, dan telt alleen de winst.” Khalid Boulahrouz sluit zich aan bij zijn teamgenoot. “Tegen PSV speelden we goed en stonden we met lege handen. Nu was het minder, maar we moesten winnen en dat is gebeurd. Op karakter en dat is ook ontwikkeling.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8134.PNG