Nieuws

El Ahmadi: ‘Mooi als wij een grote club loten’

on

Karim El Ahmadi kwam donderdagavond niet in actie voor Feyenoord in het Europa League-treffen met Standard Luik (0-3 winst). De middenvelder stond op scherp en dus besloot trainer Fred Rutten geen risico met hem te nemen. “Het is altijd jammer als je niet speelt, maar met de reden was ik het wel eens.”

El Ahmadi zag Feyenoord, dat al zeker was van plaatsing voor de volgende ronde, zonder enige moeite winnen in België. “Mooi om te zien dat de jongens het zo goed hebben gedaan,” aldus de sierlijke voetballer, die uitkijkt naar de loting voor de volgende ronde van de Europa League maandag. “Er zitten mooie namen tussen. Tegen Sevilla hebben wij bewezen dat we tegen grote teams kunnen spelen. Het is mooi als wij een grote club loten.”

Feyenoord is bezig aan een sterke fase. In Europa, maar zeker ook in eigen land. De Rotterdammers komen in 2014 nog een paar keer in actie. Zondag tegen AZ, woensdag tegen PSV en vervolgens wacht NAC Breda. “Die duels zijn cruciaal. Tot aan de winterstop mogen we niet verliezen, moeten we winnen. Dat weten we allemaal. Deze lijn moeten we doortrekken.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_8257.PNG