Nieuws

Documentaire over Gudde aanstaande zondag op FOX

on

Eric Gudde staat centraal in een nieuwe FOX Sports DOC die aanstaande zondag 5 november om 20:30 uur in première gaat. In de documentaire ‘Eric Gudde – Van dal naar droom’ wordt de voormalig algemeen directeur van Feyenoord gevolgd tijdens zijn laatste weken in dienst van de club.

Gudde trad in december 2007 aan als algemeen directeur van Feyenoord. In juni van dit jaar kondigde hij zijn afscheid aan, waarna hij op vrijdag 29 september na bijna tien jaar zijn laatste werkdag beleefde. Komende dinsdag begint de bestuurder aan zijn baan als directeur betaald voetbal bij de KNVB.

In de documentaire is te zien hoe Gudde zijn laatste maanden in dienst bij Feyenoord beleeft. De camera volgde hem zowel tijdens als buiten werktijd van dichtbij. Zo is toe zien hoe Gudde zijn laatste wedstrijden als algemeen directeur ervaart, maar wordt hij onder meer ook thuis, tijdens het mountainbiken en zijn bezoekjes aan amateurvoetbalwedstrijden gevolgd.

Daarnaast komt Gudde in de documentaire, die 55 minuten duurt, uitgebreid aan het woord. Hij kijkt terug op zijn tien jaar bij Feyenoord en laat daarbij zijn licht schijnen over zowel de hoogte- als de dieptepunten. Onder meer de financiële problemen, de financiële wederopstanding en het kampioenschap van vorig seizoen passeren de revue in de documentaire.

De FOX Sports DOC over Eric Gudde is aanstaande zondag om 20:30 uur voor het eerst te zien op FOX Sports 1. De documentaire wordt daarna nog regelmatig herhaald en zal ook terug te zien zijn op de website van FOX Sports.

Bekijk in de videospeler een preview van de documentaire ‘Eric Gudde – Van dal naar droom’.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou