Nieuws

Diks: ‘Als Feyenoord mij definitief wil overnemen is dat zeker een optie’

on

Kevin Diks ziet het wel zitten om na dit seizoen bij Feyenoord te blijven. De jonge rechtsback vertelt dat in gesprek met ELF Voetbal Magazine. Momenteel wordt Diks (20) door de regerend kampioen gehuurd van Fiorentina.

Een jaar geleden betaalde de Italiaanse topclub miljoenen euro’s aan Vitesse voor hem. “Wie mij een paar jaar geleden had verteld dat ik een transfer naar Fiorentina zou maken en daarna met Feyenoord in de Champions League zou spelen, had ik voor gek verklaard. Daarom wil ik deze kans bij Feyenoord met beide handen aangrijpen.”

“Ik wil dit jaar vlammen en laten zien wat ik in huis heb”, vervolgt Diks. “Dan zien we na dit seizoen wel waar mijn toekomst ligt. (…) Ik ben sinds januari niet in Florence geweest. Of ik volgend seizoen nodig ben hoor ik dan wel. Als Feyenoord mij definitief wil overnemen is dat zeker een optie. Ik denk dat ik hier wel gelukkig kan worden.”

De back kreeg tijdens zijn eerste weken in Rotterdam veel kritiek op zijn spel. Zondagmiddag werd hij door trainer Giovanni van Bronckhorst buiten de basis gehouden. Zonder Diks won Feyenoord met 4-0 van AZ.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou