Nieuws

De Vrij: ‘Tweede worden, dan pas praten over contract’

on

Ondanks de nodige interesse uit het buitenland wil Stefan de Vrij zich concentreren op de jacht op de tweede plaats. De Feyenoord-aanvoerder zal pas na het seizoen met Feyenoord over zijn contract praten.

Het Engelse Everton, waar John Heitinga onder contract staat, volgt de vijfvoudig international nadrukkelijk. Hoewel De Vrij de onderhandelingen over zijn medio 2014 aflopende contract op de lange baan schoof, wil hij nog niet vooruitlopen op een eventuele transfer naar de Premier League.

‘Ik weet niks van een bod, of zo. Everton zal me best volgen, maar ik ben er niet mee bezig. Niet voor niets ga ik pas na de competitie met Feyenoord praten over mijn contract. Eerst nog twee keer knallen en tweede worden, daarna denk ik na over de toekomst’, vertelt hij aan Voetbal International. Ook deelname aan het WK van 2014 in Brazilië speelt een rol in het besluit van de verdediger.

Met Feyenoord bezet De Vrij in de Eredivisie de derde plaats. PSV heeft evenveel punten, maar is op basis van doelsaldo de nummer twee. Bovendien is Vitesse ook nog kanshebber voor het felbegeerde ticket voor de voorronde van de Champions League.

Om tweede te worden moet Feyenoord wel hopen dat PSV nog een misstap maakt tegen NEC (thuis) of FC Twente (uit). Feyenoord treft zelf ADO Den Haag (uit) en in De Kuip NAC Breda.

(Martijn Krabbendam)

Bron: Vi.nl