Nieuws

Coolsingel gaat morgen vanaf 8:30u open 

on

Landskampioen Feyenoord wordt maandag gehuldigd op de Coolsingel in Rotterdam. De festiviteiten beginnen rond 11:30 uur met optredens van Lee Towers en de Hermes House Band. Alles is live te zien en horen via RTV Rijnmond..

De balkonscène wordt rond 12:00 uur verwacht. De ploeg en technische staf verschijnen dan op het bordes van het stadhuis en tonen de kampioensschaal.

.

In 1999 was het vorige huldigingsfeest van Feyenoord. Daar kwamen meer dan 300 duizend man op af. Ook voor maandag wordt massale drukte verwacht.

.

De Coolsingel is vanaf 08.30 uur open. In het centrum van de stad geldt de hele dag een alcoholverbod. Winkels en supermarkten mogen geen drank verkopen tot 18:00 uur. Ook zijn grote tassen, rugzakken en gezichtsbedekkende kleding verboden.

.

Deze maatregelen zijn genomen na de rellen van vorige week zondag, toen Feyenoord onverwachts verloor van Excelsior, waardoor het behalen van de titel met een week werd uitgesteld.

.

RTV Rijnmond doet uitgebreid verslag van de huldiging. Radio Rijnmond komt vanaf 06:00 uur rechtstreeks vanaf de Coolsingel. Op TV Rijnmond begint de uitzending om 10:00 uur.

Aanbevolen voor jou