Nieuws

Collecte voor Sophia Kinderziekenhuis brengt ruim 21.000 euro op

on

De collecte die zondag rond de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles plaatsvond in De Kuip voor het Sophia Kinderziekenhuis heeft een totaalbedrag van 21.365,82 euro opgeleverd. Dit bedrag komt ten goede aan Sophia TV, dat gemiddeld vier keer per week live radio- en televisie-uitzendingen met en voor de kinderen in het ziekenhuis. Een deel van dit bedrag werd bijeengebracht door supporters van Go Ahead Eagles. De Supportersvereniging Go Ahead Eagles stelde 1000 euro beschikbaar. Bovendien leverde een collecte onder de uitsupporters in de bussen van Deventer naar Rotterdam 860,81 euro op. Feyenoord bedankt alle supporters die hun steentje hebben bijgedragen aan de collecte van harte!
Feyenoord had zondag in totaal circa 800 kinderen te gast uit het Sophia Kinderziekenhuis, die een onvergetelijke middag beleefden. Niet alleen keken ze hun ogen uit in De Kuip en genoten zij van het mooie weer, maar bovendien zagen ze Feyenoord met 5-0 winnen.

De 29 kinderen die samen met hun ouders en broertjes of zusjes de wedstrijd bekeken in een van de Business Units van Feyenoord, kregen ook nog eens bezoek van verschillende spelers van Feyenoord. Graziano Pellè, Joey Sleegers, Joris Mathijsen, John Goossens en Ronald Graafland gingen aan het begin van de wedstrijd langs de verschillende Units, waar ze alle tijd namen om handtekeningen uit te delen en met de kinderen op de foto te gaan.

Ook de wedstrijdmascotte – die met een 4-0 prognose bijna de uitslag goed had voorspeld – kwam uit het Sophia Kinderziekenhuis, evenals de vlaggenkinderen. Ook mochten er elf kinderen met de Feyenoorders mee het veld op bij de opkomst van de spelers. TIFO Rotterdam gaf daarnaast nog eens tien kinderen de kans om hun helden van heel dichtbij te zien op het veld. De VriendenLoterij had hun VIP dug-out langs het veld beschikbaar gesteld voor de Sophia Dag.

Bron: Feyenoord.nl

20140331-171550.jpg