Nieuws

Clasie: “Ze hadden in het veld al wat akkefietjes met elkaar”

on

Jordy Clasie maakte in de wedstrijd tegen PSV in de eerste helft een fout, waardoor de Eindhovenaren op een voorsprong konden komen. In de tweede helft revancheerde de middenvelder zich echter met betrokkenheid bij de 1-1 van Feyenoord, die uiteindelijk de 2-1 overwinning van de Rotterdammers inleidde.

Clasie zelf stak over zijn fout na afloop de hand in eigen boezem. “Het was in principe gewoon mijn fout. Ik draaide twee keer weg en op het moment dat ik in wilde spelen, zette Georginio een blok waardoor ik de bal niet meer terug kon spelen en onderschept werd.”

De middenvelder dankt de overwinning van Feyenoord vooral aan inzet. “Ik denk dat we op karakter hebben gewonnen. We hebben met zoveel passie en strijd gespeeld met het publiek erachter, dan zie je dat we thuis zeer moeilijk te verslaan zijn.”

Het opstootje tussen Jeremain Lens en Joris Mathijsen zorgde na afloop nog voor wat opschudding. “Het schijnt dat ze in het veld een paar akkefietjes met elkaar hadden, en ik heb gehoord dat Lens Mathijsen daarna aan het opwachten was”, aldus Clasie tegenover de NOS.

Bron: Soccernews.nl