Nieuws

Clasie na remise: “Als ploeg moeten we nu opstaan”

on

Jordy Clasie is niet tevreden met de puntendeling tussen Jupiler League-club FC Dordrecht en zijn club Feyenoord (1-1). De kleine middenvelder wist zijn ploeggenoten niet het gewenste niveau te laten behalen, waardoor de oefenwedstrijd in een gelijkspel eindigde.

Tien minuten voor tijd kwam Dordrecht op gelijke hoogte. Mede door de late tegentreffer stapte Clasie na afloop met een wrange nasmaak de bus in. Tegenover FOX Sports deed de international van Oranje zijn verhaal: “We vonden de oplossing gewoon niet toen zij druk zetten.”

De communicatie tussen de spelers verliep volgens de controlerende middenvelder niet goed, ondanks dat trainer Ronald Koeman daar enorm veel arbeid in steekt. “We praten nu een stuk meer dan vorig jaar, maar het moet nog veel meer komen van de jongens zelf. Als ploeg moeten we opstaan en meer van elkaar eisen.”

Het nieuwe Eredivisie-seizoen komt eraan. Clasie is op zichzelf dan ook enorm kritisch. “De komende weken moeten we onze vorm weer gaan pakken. Ikzelf moet dan belangrijker en constanter zijn. De onvoldoendes moeten uit mijn spel.”

20130718-092446.jpg

Bron: Soccernews.nl