Nieuws

CADEAUS VAN KRAMER VOOR SOPHIA KINDERZIEKENHUIS

on

Michiel Kramer heeft woensdag op eigen initiatief een bezoek gebracht aan het Sophia Kinderziekenhuis. De spits kwam bovendien niet met lege handen aan en overhandigde de organisatie en de aanwezige kinderen twee bijzondere cadeaus.

Verrassing

Het bezoek van Kramer was een aangename verrassing voor de kinderen, die de Feyenoorder dan ook trakteerden op een warm onthaal. Wat ze toen nog niet wisten, was dat de spits nóg twee verrassingen in petto had.

XXL-Boek

Een daarvan was een exemplaar van het XXL-Boek ‘Feyenoord De Grootste’, dat door de spits speciaal beschikbaar wordt gesteld aan het Sophia Kinderziekenhuis. Bijzondere bijkomstigheid is dat Kramer het exemplaar schenkt met het Certificaat van Echtheid nummer 1863, gelijk aan het oprichtingsjaar van het Sophia Kinderziekenhuis.

Tafeltennistafel

Nadat directrice Annemiek Rutters het schitterende boekwerk dankbaar in ontvangst had genomen, riep Kramer de aanwezige kinderen bijeen om het volgende cadeau van dichtbij te komen bewonderen. Tot hun blijdschap bleek dit een fraaie tafeltennistafel te zijn, waarmee de kinderen zich vanaf nu in het ziekenhuis kunnen vermaken. Uiteraard voorzag Kramer de tafel van zijn handtekening.

Voldoening

‘Ik ben blij dat vandaag de gelegenheid was om iets aan te bieden aan het Sophia Kinderziekenhuis’, zei Kramer tegenover Feyenoord TV. ‘De kinderen hier zitten in een moeilijke periode en wanneer ik als bevoorrechte voetballer iets terug kan doen, is dat een kans die ik met beide handen en met veel liefde wil aangrijpen. Als ik zie hoeveel blije gezichten dat vandaag oplevert, geeft me dat heel veel voldoening.’

Een reportage van het bezoek van Kramer aan het Sophia Kinderziekenhuis bekijk je in de videospeler.

Bron: Feyenoord.nl