Nieuws

Botteghin en Van Persie ontbreken ook tegen AS Trencín

on

Naast Jeremiah St. Juste, Ridgeciano Haps, Nicolai Jorgensen, Yassin Ayoub, Renato Tapia en de geschorste Tonny Vilhena zijn ook Eric Botteghin en Robin van Persie niet beschikbaar voor het Europa League-duel van Feyenoord met AS Trencin. De twee blijven achter in Rotterdam.

Feyenoord meldt dat woensdagmiddag via de officiële kanalen. Botteghin reist vanwege privé-omstandigheden niet af naar Slowakije. Van Persie viel in het duel met PSV van afgelopen zaterdag uit en lijkt niet fit. Ook zomeraanwinsten Joris Delle en Luis Sinisterra ontbreken.

In totaal kan trainer Giovanni van Bronckhorst over twintig spelers beschikken. Jens Toornstra, achter wiens naam nog een vraagtekenm stond, is wél inzetbaar. Hij liep tegen PSV een armblessure op, maar is dus voldoende hersteld.

De selectie van Feyenoord
Kenneth Vermeer, Bart Nieuwkoop, Sven van Beek, Jan-Arie van der Heijden, Jean-Paul Boëtius, Jordy Clasie, Sam Larsson, Tyrell Malacia, Steven Berghuis, Sofyan Amrabat, Justin Bijlow, Orkun Kökcü, Jordy Wehrmann, Mo El Hankouri, Jens Toornstra, Calvin Verdonk, Ramón ten Hove, Dylan Vente, Wouter Burger en Lutsharel Geertruida

Bron: Feyenoord.nl