Nieuws

‘Bosz was duidelijker dan Fc Twente’

on

Kelvin Leerdam heeft dankzij Peter Bosz een vierjarig contract bij Vitesse getekend. Nadat eerder hoofdcoach Fred Rutten de middenvelder annex rechtsback graag naar Arnhem wilde halen, toonde ook zijn opvolger interesse in de diensten van de transfervrije speler van Feyenoord.

“Het kan eindelijk weer alleen maar over voetbal gaan. Donderdag train ik voor het eerst mee met de selectie. Vitesse wil graag structureel aansluiting vinden bij de top-3 van Nederland en ik wil daar graag een factor in zijn”, vertelt de 23-jarige Leerdam tegenover het Algemeen Dagblad.

“Ik heb altijd vertrouwen gehad in John Veldman en Sigi Lens, mijn zaakwaarnemers. Ik sprak vorige maand ook nog met FC Twente, maar Peter Bosz was direct duidelijk. Hij wilde heel graag dat ik naar Vitesse zou komen”, zegt de Nederlands jeugdinternational over zijn nieuwe trainer.

“Wij kenden elkaar uit zijn periode bij Feyenoord. Daar tekende ik mijn eerste contract toen Bosz technisch directeur was. Nu ontmoeten wij elkaar weer”, aldus Leerdam. “Hij geeft mij het gevoel dat er veel vertrouwen is in mij. Anders teken je natuurlijk ook niet voor vier seizoenen.”

Bron: Soccernews.nl