Nieuws

Booy krijgt voicemail van gewenste Fernandez

on

Nadat eerder deze week al duidelijk werd dat Guyon Fernandez in de nadrukkelijke belangstelling staat van Go Ahead Eagles, heeft ook Foeke Booy – de trainer van de kersverse eredivisionist – duidelijk uitgesproken de aanvaller graag te willen inlijven. ‘We zien in hem een hele goede versterking,’ zegt Booy tegenover RTV Rijnmond.

‘Hij zit bij Feyenoord op een dood spoor en wil zich graag manifesteren,’ vervolgt de oefenmeester van de club uit Deventer. ‘Voor mij is het belangrijk of hij graag voor Go Ahead Eagles zou willen spelen. Daar heb ik nog geen antwoord op. We hebben gisteravond wel geprobeerd contact te leggen, maar we kregen iedere keer elkaars voicemail. Laten we hopen dat het gaat lukken.’

De voormalig coach van Sparta is gecharmeerd van Fernandez. ‘Hij is snel, hij kan een bal bij zich houden en hij kan scoren. Bovendien is het een tegenhanger van Marnix Kolder (spits Go Ahead Eagles, red.) die meer balvast is. Daarnaast willen we een ander type speler,’ aldus Booy.

Eerder toonden NEC, PEC Zwolle en RKC Waalwijk interesse in Fernandez. De oud-aanvaller van Excelsior komt niet meer in de plannen voor van Feyenoord en traint zelfs niet meer mee.

Bron: Rijnmond.nl