Nieuws

Boëtius: ‘We zijn na zijn eerste dag een stukje gaan varen met wat teamgenoten’

on

Feyenoord beleefde tegen Willem II een zeer eenvoudige middag en dat bleek ook in de manier waarop de penaltynemer werd aangewezen. Jean-Paul Boëtius won een spelletje.

Een benutte strafschop van de vleugelaanvaller was een zeldzaam hoogtepunt na rust, nadat Feyenoord halverwege al met 4-0 leidde. Boëtius won het steen-papier-schaar van Michiel Kramer. “Hij wilde hem nemen, ik wilde hem nemen. Steen-papier-schaar is de makkelijkste oplossing, de eerlijkste”, verklaart hij tegenover FOX Sports.

Jens Toornstra beaamt dat Kramer het spelletje verloor, maar dat het niet de gebruikelijke gang van zaken is. “Maar nu stond het 4-0. Normaal heb je een lijst. Nicolai Jörgensen staat bovenaan, maar die was van het veld.” Boëtius en Kramer zagen daardoor hun kans schoon. “Dit was niet afgesproken. Zo zie je dat plezier met focus gepaard kan gaan”, aldus de linksbuiten.

Boëtius werd ook gevraagd naar zijn nieuwe concurrent Sam Larsson. “We zijn na zijn eerste dag een stukje gaan varen met wat teamgenoten. Even een momentje van ontspanning. Het was een ontgroeningsfase”, grapt de geboren Rotterdammer. “Hij komt uit Friesland, dat is toch anders. Ik ken wat mooiere plekken hier. Ik dacht ik help hem even.”

Bron; Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou