Nieuws

Bij Feyenoord overbodige Ramsteijn gewild in Eredivisie

on

Kaj Ramsteijn (23) heeft niet te klagen over gebrek aan interesse. FC Utrecht, RKC Waalwijk en NAC Breda volgen de verrichtingen van de Feyenoorder, die als linker centrale verdediger én als linksback uit de voeten kan.

Ramsteijn komt in Rotterdam niet voor in de plannen van trainer Ronald Koeman, al heeft hij nog een contract tot medio 2014. Hij werd vorig seizoen verhuurd aan VVV-Venlo.

Bij FC Utrecht is Timothy Derijck wel nog eerste keuze als defensieve versterking. Hij is overbodig bij PSV en staat open voor de gang naar Utrecht, waar hij de vervanger van de naar Ajax vertrokken Mike van der Hoorn zou zijn.

NAC Breda bereikte vorige week met Kees Kwakman al een akkoord over een tweejarige verbintenis. De dertigjarige Noord-Hollander keert daarmee terug bij de club die hij tussen 2007 en 2010 ook al diende. Hij komt transfervrij over van FC Groningen. Mogelijk trekt NAC Breda ook nog de proefspelers Boldiszár Bodór en Matthew Amoah aan.

RKC-trainer Erwin Koeman heeft eveneens aangegeven dat hij zijn defensie graag nog van nieuw bloed voorziet waarbij Ramsteijn een van de opties is.

Bron: Vi.nl