Nieuws

BEZOEKERSINFORMATIE FEYENOORD – FC UTRECHT

on

Ben jij er aanstaande zondag bij, wanneer Feyenoord het vanaf 14:30 uur in een volle Kuip opneemt tegen FC Utrecht? In dit bericht lees je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.

Kom op tijd naar De Kuip

Feyenoord verwacht zondag grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. Het stadion gaat om 13:00 uur open (anderhalf uur voor de aftrap).

Poorten Olympiazijde eerder open

Evenals bij de vorige thuiswedstrijden van dit seizoen gaan de stadionpoorten aan de Olympiazijde zondag eerder open. Supporters hebben vanaf 12:00 uur (tweeënhalf uur voor de aftrap van de wedstrijd) toegang tot de blauwe zijde van het stadion. Hier kan je onder meer voor een hapje en drankje terecht bij De Vereeniging.

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten

Bij sommige thuiswedstrijden van Feyenoord komt de instroom van supporters laat op gang. Het gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

Vervoer naar De Kuip

Feyenoord raadt bezoekers van Feyenoord – FC Utrecht aan om met de fiets en/of het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen. Tramlijn 12 en tramlijn 23 rijden tot september 2019 een gewijzigde route vanwege de werkzaamheden op de Coolsingel. Hierdoor komen de haltes Weena en Stadhuis te vervallen.

Alle informatie over de bereikbaarheid van De Kuip tijdens wedstrijddagen vind je hier: www.feyenoord.nl/het-stadion/bereikbaarheid-rp.

Feyenoord Fanshops

Voor het betreden van het stadion ben je van harte welkom in de Feyenoord Fanhops. Beide clubwinkels bij De Kuip zijn uiteraard geopend. Je kunt er terecht voor een groot aantal clubartikelen, zoals onder meer de thuis- en uittenues van seizoen 2017-2018. Momenteel zijn veel adidas-producten met korting te scoren. Check ook www.feyenoordfanshop.nl.

Volg #feyutr op social media

Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – FC Utrecht of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtag #feyutr), via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook, en Instagram óf via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Hou de trappen vrij

Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Steun Feyenoord positief

Feyenoord hoopt zondag op een succesvolle wedstrijd in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren.

Vuurwerk

Feyenoord doet een dringend beroep op alle supporters om geen vuurwerk (zoals fakkels, rookpotten en knalvuurwerk) af te steken in De Kuip. Meer informatie over het afsteken van vuurwerk en de mogelijke gevolgen er van vind je hier. Voorkom schade aan je medesupporters, je club en/of het stadion en neem niet het risico van een langlopend stadionverbod!

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een mooie middag in De Kuip toe!

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou