Nieuws

Beslissing van bondscoach betekent goed nieuws voor Feyenoord

on

Feyenoord lijkt Luke Wilkshire niet te hoeven afstaan in januari. Australië doet na de jaarwisseling mee aan de Asian Cup, dat wordt gehouden van 8 tot 31 januari, en bondscoach Ange Postecoglou heeft maandag een voorselectie met liefst 46 spelers bekendgemaakt. Ondanks deze opvallend grote groep ontbreekt de naam van tachtigvoudig international Wilkshire op de lijst.

Daarmee lijkt er een definitief einde te zijn gekomen aan de interlandloopbaan van de Feyenoorder, die momenteel buitenspel staat met een hamstringblessure. “Ik heb iedere speler in overweging genomen, ik heb niemand genegeerd”, beweerde Postecoglou. “Ik kan nu nog niet aan mijn selectie van 23 man denken, daarom heb ik zo’n grote groep samengesteld.”

De beslissing van Postecoglou is misschien een teleurstelling voor Wilkshire, maar goed nieuws voor Feyenoord. Wanneer Australië ver komt op de Asian Cup en Wilkshire zou zijn geselecteerd, dan zou de vleugelverdediger de toppers tegen FC Twente (zijn oude werkgever) en Ajax moeten missen.

Bron; voetbalzone.nl

IMG_8019.PNG