Nieuws

BERGHUIS EN VILHENA IN VOORSELECTIE ORANJE

on

Bondscoach Ronald Koeman heeft de Feyenoorders Steven Berghuis en Tonny Vilhena opgenomen in zijn voorlopige selectie voor de oefeninterlands tegen Slowakije (donderdag 31 mei) en Italië (maandag 4 juni). Voor die wedstrijden worden gespeeld, werken de twee spelers met een deel van de dertigkoppige voorselectie een tweedaagse trainingsstage af.

Na die trainingsstage, zonder de spelers die nog met hun club actief zijn in de (na)competitie, brengt Koeman zijn selectie op vrijdag 18 mei terug tot een definitieve selectie voor de oefeninterlands. De groep waarmee de bondscoach gaat werken tijdens de trainingsstage wordt aangevuld met spelers uit Jong Oranje.

Jong Oranje

Twee Feyenoorders zijn door Jong Oranje-coach Art Langeler opgenomen in diens voorlopige selectie voor de oefeninterlands tegen Bolivia (vrijdag 25 mei) en Paraguay (dinsdag 29 mei). Justin Bijlow en Kevin Diks behoren tot de selectie van zestien spelers. Bart Nieuwkoop staat op de stand-bylijst. Ook deze definitieve selectie wordt op 18 mei bekend gemaakt.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou