Nieuws

BELANGRIJKE INFORMATIE WACHTLIJST SEIZOENKAARTEN 2018-2019

on

Feyenoord heeft de afgelopen periode alle verlengingen en verplaatsingen van seizoenkaarthouders verwerkt en heeft zo exact kunnen vaststellen hoeveel capaciteit er nog beschikbaar is voor nieuwe aanvragen van seizoenkaarten. In dit bericht kom je meer te weten over het vervolgtraject voor Feyenoord-supporters die op de wachtlijst staan.

Aantal seizoenkaarten

Er hebben in totaal 29.000 seizoenkaarthouders hun seizoenkaart verlengd. Hiermee zijn er nog ongeveer 3.000 seizoenkaarten beschikbaar voor de wachtlijst om tot een totaal van 32.000 seizoenkaarthouders te komen.

De reden dat er een maximum van 32.000 seizoenkaarthouders wordt aangehouden, is dat er gedurende het seizoen meer losse kaarten beschikbaar zijn voor overige supporters. Dit betekent dat de ongeveer 5.000 seizoenkaartaanvragen op de wachtlijst niet allemaal gehonoreerd kunnen worden.

Aanvraagperiodes

Supporters op de wachtlijst kunnen, afhankelijk van hun positie op de wachtlijst, een seizoenkaart voor het seizoen 2018-2019 aanvragen. Dat gaat via een aantal periodes, met steeds een nieuwe groep die één of meerdere seizoenkaart(en) aan mag vragen.

Legioen-leden

De eerste groep, met daarin Legioen-leden, krijgt vanaf morgen (woensdag 16 mei) 10:00 uur de kans om een seizoenkaart aan te vragen. Donderdag en vrijdag komen daar nog groepen Legioen-leden bij. Het aankooprecht vervalt niet bij de start van een nieuwe fase, maar de groep die een seizoenkaart mag kopen wordt wel steeds groter.

Overige supporters

Vanaf volgende week dinsdag krijgen ook de overige supporters op de wachtlijst gefaseerd de kans om een seizoenkaart aan te vragen. Alle supporters die op de wachtlijst staan hebben vandaag (dinsdag) een mail gekregen met daarin meer informatie over het vervolgtraject. Dat traject loopt tot en met zondag 27 mei.

Verkoop en informatie

De verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2018-2019 verloopt via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Daar vind je ook meer informatie over de seizoenkaart, beschikbaarheid van vakken en prijzen. Als nieuwe seizoenkaarthouder betaal je de standaardprijs.

Bron: Feyenoord.nl