Nieuws

Amrabat: ‘Ik kon wel door de grond zakken’

on

Sofyan Amrabat was woensdagavond zwaar teleurgesteld na de 3-1 nederlaag van Feyenoord bij Shakhtar Donetsk. De 21-jarige middenvelder baalde vooral van zijn eigen fout die resulteerde in een achterstand voor zijn ploeg.

Amrabat probeerde na een kwartier door het midden uit te verdedigen, maar speelde de bal recht in de voeten van Marlos. De Braziliaanse middenvelder maakte optimaal gebruik van het cadeautje en schoot de 2-1 binnen.

“Ik raakte de bal maar half en speelde daardoor precies in de voeten van de tegenstander”, blikte Amrabat voor de camera van Veronica terug op dat moment. “Dat is heel pijnlijk. Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan en door de grond zakken. In de Champions League wordt elke fout afgestraft.”

Amrabat was voor de wedstrijd ook al onderwerp van gesprek. Enkele uren voor het duel met Shakhtar werd bekend dat de Nederlandse middenvelder met Marokkaanse afkomst heeft gekozen om voor Marokko uit te komen in plaats van Oranje.

De oud-speler van FC Utrecht wilde daar zelf weinig over zeggen na de wedstrijd. “Het was een heel moeilijke beslissing, maar ik heb op gevoel gekozen. Verder is dit niet het moment om het daarover te hebben. Ik ben nu ontzettend teleurgesteld over de uitslag en wil op een ander moment mijn verhaal doen.”

Bron: nusport.nl

Aanbevolen voor jou