Nieuws

Al 25.000 passe-partouts voor thuiswedstrijden Champions League verkocht

on

Bijna 25.000 supporters hebben tijdens de eerste fase van de kaartverkoop een passe-partout gekocht voor de drie thuiswedstrijden van Feyenoord in de Champions League. De plaatsen die tijdens de eerste fase niet zijn teruggekocht door seizoenkaarthouders, zijn tijdens de tweede fase van de kaartverkoop exclusief te koop voor seizoenkaarthouders die niet hun eigen plaats kunnen terugkopen. Fase 2 loopt van woensdag 16 augustus 9:00 uur tot en met maandag 21 augustus 2017.

Het gaat om seizoenkaarthouders op de vakken Z, EE, JJ, F, H, DD, P, PP, CC en OO, die om uiteenlopende redenen niet hun eigen plaats kunnen terugkopen. Ook een aantal supporters op de vakken BB, K, M, N en NN heeft niet de mogelijkheid om hun eigen plek terug te kopen. Een overzicht van alle niet-beschikbare plekken is hier te zien.

Ook tijdens fase 2 gaat het om een zogeheten ‘blinde verkoop’, waarbij een passe-partout kan worden aangeschaft zonder dat de tegenstanders en speeldata nog bekend zijn. Op donderdag 24 augustus 2017 vindt de loting voor de groepsfase plaats. In de dagen na de loting zal meer informatie bekend worden gemaakt over het vervolg van de kaartverkoop en de daarmee samenhangende prijzen. Na de loting wordt eveneens meer bekend over een eventuele kaartverkoop voor leden van Het Legioen en Junioren van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes.

Hardcard

Seizoenkaarthouders die vóór de loting een passe-partout aanschaffen, ontvangen deze in de vorm van een hardcard, die begin september zal worden opgestuurd. Supporters die na de loting (donderdag 24 augustus) een passe-partout kopen, zijn niet per definitie verzekerd van een hardcard, omdat deze mogelijk niet binnen dat tijdsbestek kunnen worden geleverd.

Meer informatie

Een uitgebreid overzicht van de verschillende kaartverkoopfases, de niet-beschikbare plaatsen en de prijzen vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopucl. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou